Dit is my-quiltgarden. Ik vind het leuk dat je mijn blog bezoekt en waardeer het zeer als je een berichtje achterlaat.


This is my-quiltgarden. It is nice of you to visit my blog. And I appreciate it if you'ld leave a message.zaterdag 20 juni 2009

Niet mijn ochtend

Heb ik zojuist een mooi berichtje gemaakt komt het om de een of andere onduidelijke reden op de site van Leintje van de sweet memory quilt tercht. Hoop dat Leintje het zsm verwijderd want dat lijkt natuurlijk nergens op. Daar krijg je net zo'n gevoel van als dat druilerige weer hier.

OK opnieuw.
Afgelopen weken stonden in het teken van verjaardagen en de terugkomst van onze zoon uit China. Hij is 3 maanden in China geweest voor zijn stage en heeft het enorm naar zijn zin gehad. Nu nog de laatste loodjes voor zijn diploma. 2 Vrienden zijn mee geweest naar het vliegveld en een andere groep heeft het huis versierd. Een heerlijk warm welkom.
Verder heeft onze dochter haar 19e verjaardag gevierd. Waar blijft de tijd. En dus, binnen 4 dagen weer het hele huis vol en alles versierd.
En er zijn vrienden op bezoek geweest die enkele jaren geleden naar Nieuw Zeeland geëmigreerd zijn. Dus al met al gezellige drukke dagen.

Geen opmerkingen: