Dit is my-quiltgarden. Ik vind het leuk dat je mijn blog bezoekt en waardeer het zeer als je een berichtje achterlaat.


This is my-quiltgarden. It is nice of you to visit my blog. And I appreciate it if you'ld leave a message.



zondag 28 juni 2009

Gelukt

Het is gelukt een foto te maken van een broedend koppeltje tortelduifjes. Ze zitten vlakbij de deur op de hoek van onze pergola. Het ziet zo schattig uit. En hun nestje is zo knap verscholen tussen het loof van de Weigelia. Niemand heeft iets in de gaten terwijl er regelmatig mensen onder de pergola door lopen. Slimme duifjes. We doen de zonwering niet omlaag om ze niet te laten schrikken. Maar dat is met onze temperatuur hier geen probleem.

I succeded taking a picture of some doves in my pergola. They are very clever. Nobody has seen their nest. It's hidden in the Weigelia just one meter from our door.

5 opmerkingen:

Anoniem zei

GHoi

Je hebt ook een leuke web-log.
Je reageerde op mijn web-log. En daar staan een stel fibermails op. Een fibermail is eigenlijk een quiltje op een kaart. Soms geplakt, maar ook vaak maak je eerst het quiltje, dan een stukje karton erachter, en tot slot nog een lapje waarop je het adres schrijft. Als er niets mee kan gebeuren doe je het zo op de post. Maar vaak bescherm ik het door er een stukje plastic omheen te doen. De postzegel zit wel op de kaart vast, en dan haal ik daar het plastic weg, zodat de stempel er ook op komt. Juist die stempel hoort er ook bij.
Groetjes Hetty

Joyce zei

Wat schattig die Tortels!!
:o))
En wat heb je mooie stofjes uitgezocht voor de quilt Walk Through the Garden. Ziet er ook supernetjes uit. Ben benieuwd wat voor quilt dit gaat worden

Johanna Zweden zei

Wat schattig en wat zal dat een leuk geluid geven dat gekoer!
Ben benieuwd naar je quiltje.
groetjes Joke

Jossie zei

Lief he zo'n nestje. Ik zal voor je duimen dat het met de duifjes beter gaat dan met onze merels!

Willie zei

Wat een weelde om zo nestje bij je in de tuin te hebben. Wij hebben iedere jaar een lijster nestje en ook Tortelduif in oze sparreboom