Dit is my-quiltgarden. Ik vind het leuk dat je mijn blog bezoekt en waardeer het zeer als je een berichtje achterlaat.


This is my-quiltgarden. It is nice of you to visit my blog. And I appreciate it if you'ld leave a message.zaterdag 2 januari 2010

Antique quilt


Ik heb een foto gemaakt van mijn laatste vorderingen en nu zijn jullie helemaal bij. De quilt wordt steeds groter en daardoor wordt het lastiger om hem nog helemaal op de foto te krijgen. Bovendien wordt hij ook zwaarder. En wat het allerbelangrijkste is: HIJ WORDT STEEDS MOOIER. Wat is het toch een heerlijk gevoel om verliefd te zijn op je eigen quilt in wording. Ik heb al een border rand erlangs gezet om een beeld te krijgen hoe het er uit komt te zien als de afgeknotte ruiten en de border af zijn.I made a picture of the last result. The quilt is getting larger so it's becomming difficult to get him totaly on a picture. And he is getting pretty heavy. But most important of all: he's getting more beautifull every step I finish a border. It is wonderfull being in love with my own quilt.


10 opmerkingen:

isabella zei

Je AQ wordt steeds mooier.

Quibi zei

Ik vind 'm zoooooo mooi, deze quilt! Hij staat op mijn lijstje met projecten die ik nog wil maken, maar voorlopig is ie nog niet aan de beurt.

groetjes, Yvonne

Anoniem zei

Je schiet al aardig op, maaaar ik kom in de buurt wacht maar af. Ze worden allemaal hele mooie quilts.

Guute zei

Je hebt nu al een prachtstuk!

quilting Jeannet zei

Hij is echt heel erg mooi geworden, ga zo door!!! het leuke vind ik dat het met iedere rand al een beetke "af"is voor je gevoel.

groetjes, Jeannet

liesbeth a zei

Nu de quilt groter word, kun je zien hoe mooi hij word. GEWELDIG MOOI en al helemaal mijn kleuren.
Ga zo door, ik blijf het wel volgen.

Quibi zei

Mijn SMQ ligt even letterlijk in de hoek... Van de zending van november en december heb ik nog niks gemaakt... Maar misschien kan ik morgenmiddag alvast wat logcabins tekenen?

groetjes, Yvonne

tiny zei

Hij wordt echt schitterend dat is ook om verliefd op te worden.

Tiny

Cybele's patch zei

Nog eens even bijgelezen. Ik krijg nog steeds geen updates over jouw blog dus kom ik af en toe op bezoek en dan valt er heel wat te lezen. Wat heb je al veel gedaan dit jaar. De AQ wordt erg mooi.

Madammeke Ongeduld zei

heb al veel mooie dingen gezien en hoop dat er nog veel komen