Dit is my-quiltgarden. Ik vind het leuk dat je mijn blog bezoekt en waardeer het zeer als je een berichtje achterlaat.


This is my-quiltgarden. It is nice of you to visit my blog. And I appreciate it if you'ld leave a message.woensdag 13 januari 2010

De gansjes mogen gaan vliegen

Eindelijk, ik heb de afgeknotte ruiten en de border af. Het ging even iets minder snel. Ik zit in mijn winterdip. De winter is volgens mij alleen gemaakt om  een winterslaap te houden. Inkeer, meditatie, bezinning. Dat is winter voor mij. En zeker geen actie of tempo. Op de een of andere manier ben ik in deze tijd van het jaar moeilijk vooruit te branden. Blijkbaar heb ik de rust nodig. Dus inmiddels ken ik dit wel van mezelf en dus doe ik het rustig aan.
Vandaag heb ik de laatste border aan de quilt gezet. Deze week ga ik met de flying geese beginnen. Ik heb een tip gekregen voor  een snelle manier en ook weer een tip hoe ik dan het patroontje moet berekenen. Tsja, voor degene die het nog niet wisten, patchen is rekenen. En als ik ergens een hekel aan heb is het rekenen. Maar goed, zonder rekenen geen quilt dus vooruit dan maar.I finished the "afgeknotte ruiten" en the border. I was less quick as I could be but the winter lesses my tempo. Winter is a time to meditate and being slow. I need this rest so I'm slowing down a bit.
Today I put the last border on my quilt and I can start with the flying geese.

7 opmerkingen:

Isabella zei

Dit ziet er al prachtig uit. Succes met je gansjes.

Guute zei

Je zal mogen uitvliegen met je gansjes! Prachtig werk!

Johanna Zweden zei

Wat een schitterend quilt is dit geworden.
Succes met je gansjes, het is leuk om te doen.
Ik hoop dat je gauw over je winterslaap heen bent, en dat je weer creatief bezig mag zijn! Ik weet wat je bedoelt.
Het is hier vandaag weer -18 en grauw en grijs,
groetjes Joke

katrien zei

Prachtig is ie nu al.Succes met de gansjes.

Marianne zei

wat een prachtige quilt wordt dit!! En dames... in de echt is ie nog mooier! groetjes, Marianne

Cybele's patch zei

Heb je echt een winterdip? Ik ben dan je tegenpool. Ben een echt wintermens met veel energie en voel me prima. Ik zie dus echt op tegen de hitte die eerstdaags weer gaat komen. Ben in de zomer tot niets in staat, dus van mij mag het dan snel weer herfst worden.

yvo zei

Wat een beauty wordt het