Dit is my-quiltgarden. Ik vind het leuk dat je mijn blog bezoekt en waardeer het zeer als je een berichtje achterlaat.


This is my-quiltgarden. It is nice of you to visit my blog. And I appreciate it if you'ld leave a message.vrijdag 1 januari 2010

2010


Vanaf vandaag schrijven we 2010. Het is wit buiten en het is nog heel rustig. Een prachtig begin van het nieuwe jaar. Winter, inkeer, stilte. Zo mijmerend het nieuwe jaar in gaan. Dat beloofd veel goeds.
Afgelopen jaar heb ik het quilten echt terug opgepakt. Vooral dan het hand patchen. Ik ben op prikbord gegaan, ben op Costa gegaan en ben met een blog begonnen. En toen heb ik pas echt ontdekt hoe leuk internet is. Voorheen was het voor mij een zeer practisch medium. Nu is het vooral een heel leuk medium waar ik vele contacten heb opgedaan. Tsja en zo hoop ik 2010 gewoon voort te kunnen zetten. En alles wat het op mijn pad zal brengen zal goed zijn. Ha, ha, misschien niet allemaal even leuk maar dan nog, het gaat er niet om wat er gebeurd, het gaat er om hoe je er mee omgaat.


Het was rustig op mijn blog zo einde 2009. Helaas ben ik toch goed ziek geweest waardoor mijn blog een beetje stil heeft gelegen. Niet dat ik helemaal niets gedaan heb maar ik had zeker niets over om ook nog mijn blog bij te werken. Dan nu maar een foto van de vorderingen van mij AQ. Inmiddels zit ook de derde rand er aan maar daar heb ik nog geen foto van.

It was quiet on my blog. I have been ill. So I didn't spend much time here. I did however do some patching. Here is a picture of my AQ with 2 borders "afgeknotte ruiten". And I allready finished the third border. But I don't have a picture taken yet.

3 opmerkingen:

Anita zei

Je AQ wordt heel mooi. Ik wens jou en je familie een heel gelukkig en gezond 2010.

Leintje zei

Meisje, nog de beste wensen voor 2010 en we maken er met elkaar een bere gezellig jaar van!
Groet, Leintje

Marianne zei

ook wij wensen jou en iedereen die je lief is een gezond en liefdevol 2010! Ga gezellig door met het bloggen, ik vind het altijd leuk te lezen en te kijken wat je zoal maakt en bezighoudt.