Dit is my-quiltgarden. Ik vind het leuk dat je mijn blog bezoekt en waardeer het zeer als je een berichtje achterlaat.


This is my-quiltgarden. It is nice of you to visit my blog. And I appreciate it if you'ld leave a message.woensdag 20 januari 2010

bloginstellingen

Lieve medebloggers.
Ik heb nu ruim een jaar mijn blog en ik heb er veel plezier in. Er ontstaan leuke contacten, er komen veel ideeën, kortom dikke pret.
Maar het lukt me niet om de juiste instellingen te vinden zodat de mensen die mij op hun blog hebben staan ook daadwerkelijk een update krijgen. Zo sta ik dus op andermans blog alsof ik een jaar geen updates heb geplaatst. Ik zou dat zo graag anders zien maar kom er dus echt niet uit. Ik zou nu dus echt niet meer weten wat ik moet veranderen.
Dus, als er iemand is die de verlossende instellingen kan vertellen ben ik de koning te rijk.

Dear bloggers.
My blog is in the air for about one year now. And I really like it. I made some lovely new contacts, I saw to many lovely ideas so it is really fun.
But I cannot find the way to give my readers an update. So now it looks like I had my last update one year ago.
So, if somebody can help me I would be really greatfull.

3 opmerkingen:

quilting Jeannet zei

Ik weet het ook niet Jose, maar vervelend lijkt het me wel, want ik kijk nu toevallig weer eens helemaal onderaan mijn bloglijst en kom dan bij jou, daar moet ik echt bewist aan denken. Misschien weet iemand een oplossing want ik zou het ook vervelend vinden.

groetjes, Jeannet

Carin zei

Bij je instelling (daar waar je ook een afbeelding kunt invoegen voor in je sidebar... in dat rijtje moet ook iets staan van email updates. Dan krijg je die button op je site te zien. Als iemand dan zijn emailadres daar invult krijgt hij automatisch een upadte van je blog.

qm zei

idd je staat bij mij al een jaar op het zelfde, maar zo nu en dat kom ik even kijken.